5 blandade tips!

DATUM & TID: 2012-12-28 - 17:53:00
KATEGORI: Natur&Miljö

 
• När du har redigerat dina bilder i photoshop spara dom i .PNG format istället för .JPG, kvalitén blir så mycket bättre!
• När du skriver dina inlägg, skriv ordentligt. Punkt, stor bokstav, rätt stavning och svär inte. Jag själv tycker det är mycket trevligare att läsa en blogg med ordentliga och fina inlägg.
• Använd också bilder i inläggen det ser mycket intressantare ut, om bloggen inte har några bilder så stänger jag nästan alltid ner den.
• Fyra filmer som alla måste se: Life as we know it, The notebook, Ted och Sex and the city.
• För att hålla ditt hår "i form", platta det inte utan värmespray men platta det helst inte alls (eller locka), sov med flätor, borsta inte håret när det är blött och tvätta det ungefär 3 gånger i veckan och 1 en gång kan du använda hårinpackning.
 


Kommentarer
Namn: Mikael

Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

2012-12-28 @ 20:35:58
URL: http://forum.modekampanj.com
 Innan du kommenterar:
 *Tipsa mig gärna om tävlingar.
 *Jag gör inte länk- och bloglovinbyten för tillfället.
 *Taskiga kommentarer är onödiga dom raderas direkt!
 *Alla bilder på bloggen tillhör mig om det inte står något annat.

 Tack för att du läser min blogg! ♥

  Follow on Bloglovin

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)


Din bloggadress:


Dina fina ord: